Публикации МЦ Инго: Небезпека влітку — що варто знати і вміти?

Вхід

Чи через СМС
Або
Реєстрація на сайті Відновити пароль

Небезпека влітку — що варто знати і вміти?

МЕДИЧНА ШКОЛА

Ми надаємо знання, які важливі для вашого життя і здоров'я


МЕДИЧНА ШКОЛА створена на базі Медичного Центру «ІНГО» для інформаційного забезпечення широкого кола фізичних осіб з питань сучасних досягнень медичної науки і техніки, раціональної фармакотерапії, гігієни та профілактики найбільш поширених захворювань, а також для формування культури здорового способу життя.


Шановні пані та панове! Літній відпочинок всім хочеться провести комфортно і безпечно. Як уникнути неприємних «теплих» сюрпризів, які небезпеки для здоров'я підстерігають влітку і як правильно з ними впоратися? Дізнатися відповіді на ці питання і відпрацювати практичні навички можна на семінарі Медичного центру «ІНГО» — «БЕЗПЕКА ВЛІТКУ — ЩО ВАРТО ЗНАТИ І ВМІТИ?» Запросіть представників МЦ «ІНГО» на семінар до Вас в офіс і підготуйтеся до літнього сезону правильно!

НЕБЕЗПЕКА ВЛІТКУ — ЩО ВАРТО ЗНАТИ І ВМІТИ?


  •     Як скласти аптечку в подорож?
  •     Правила поведінки на сонці. Допомога при сонячних опіках.
  •     Непритомність - ознаки і медична допомога.
  •     Допомога постраждалим на воді, шляхи порятунку, серцево-легенева реанімація.
  •     Травми нирців. Правила користування шийним коміром.
  •     Як видалити кліща? Що робити при укусах тварин, комах, плазунів?
  •     Алергічні реакції. Невідкладна допомога.
  •     Перша допомога при травмах - садна, розтягнення, переломи.
  •     Як зупинити кровотечу засобами? Алкогольне сп'яніння і харчове отруєння. Особливості першої допомоги.


Формат зустрічі — презентація, відео, корисна інформація, практичні поради лікарів.
Регламент виступу — 1 година 30 хвилин, питання — до останньої відповіді.

Довідка:
Медичний Центр «ІНГО» — найбільший сучасний приватний поліклінічний заклад для дорослих і дітей. Лікарі 37 спеціальностей, власна лабораторія, маніпуляційні кабінети, стоматологічне відділення, аптека — все це дозволяє отримати повний комплекс поліклінічних послуг в одному медичному закладі.
МЦ «Інго» обслуговує пацієнтів — фізичних осіб за самостійними зверненнями та за направленням страхових компаній та асистансів. Особливим напрямком діяльності є медичний супровід корпоративних підприємств. У разі необхідності медичні послуги організовуються за місцем виклику (на підприємстві, на дому).
Процеси обслуговування налаштовані таким чином, що кожен клієнт отримує якісну медичну допомогу, не витрачаючи час на зайві призначення і процедури, черги і отримання інформації. Реалізація принципів безбар'єрного архітектури дозволяє відвідувати МЦ «Інго» особам з обмеженими фізичними можливостями.
У педіатричному відділенні створено цікаву ігрову зону, яка забезпечує встановлення довіри дитини до лікаря, а ігрова форма проведення прийому залишає позитивне враження у дитини від відвідування клініки.
МЦ «Інго» приймає 7 днів на тиждень, без вихідних. Розташування в центрі міста і завжди вільне місце для парковки — додаткова перевага для киян і гостей міста.


Детальна інформація: (044) 591-50-20

Київ, вул. В. Васильківська, 54 Б;
Філія №1 — вул. Ревуцького, 5-А
mcingo.com.ua

Всі НОВИНИ

Мережа Клінік Інго

Залиште нам повідомлення
Залишити попередню заявку на прийом Ви можете через окрему форму. Виберіть лікаря
Відправити
Корисна інформація

Ми турбуємось про Ваше здорове майбутнє та допомагаємо знайти у сучасному ритмі життя ту «золоту середину», що забезпечує баланс між соціальним успіхом та гарним здоров’ям.

В усіх клініках "ІНГО" діють єдині тарифи.

Публічний договір оферти

Фінансові показники